- Mijn specialiteiten

gelnagellak

 

Gellak of 'soak off gel polish' in het Engels, blijft veel langer zitten dan gewone nagellak. Op de nagels van je handen tot wel 14 dagen ( ligt aan de conditie van uw eigen nagels) en op de teennagels tot wel 5 weken.

Met gellak heeft u veel minder last van afgesleten randen , afgebladerde nagels, scheurtjes, krassen of doffe nagels. Gellak geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.

Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor de natuurlijke nagels en kunstnagels.

We beginnen met een basecoat, vervolgens 2 x kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Elke laag wordt apart uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden de nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.

.

Nagelreparatie

Weer een mooi uitziende nagel met nagelreparatie

schimmelnagels, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel of acryl.

Het doel van het corrigeren en repareren van een nagel is om een gezonde uitgroei te creëren en daarnaast een cosmetische uitstraling te bieden.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.